VAŠ POUZDAN I PROFESIONALAN PARTNER

NAŠ SVIJET, VAŠ PUT

Usluge

Potrebe i očekivanja klijenata osnovna su smjernica u realizaciji naših usluga, bilo da se radi o manjem poslovnom skupu, ili organizaciji većeg kongresa i događaja. Glavni cilj nam je svakom klijentu osigurati prilagođen i uspješan program te pružiti inovativna i cjenovno prihvatljiva rješenja, uz individualni koncept i profesionalnu izvedbu.

Ovisno o potrebama i željenim ciljevima klijenata, zajedno realiziramo projekt od početne ideje, kroz operativnu i logističku izvedbu do završnog momenta.

Prilagođeni program

U nizu usluga koje pružamo našim klijentima na globalnoj razini možemo izdvojiti sljedeće: zrakoplovne karte za sva odredišta, organizacija smještaja, organizacija posjeta sajmovima i kongresima (uz mogućnost plaćanja kotizacija), organizacija kongresa, seminara i poslovnih sastanaka, organizacija virtualnih kongresa i seminara, organizacija poslovnih ručkova i večera, rezervacija i kupnja ulaznica za sportske događaje, zabavne parkove i druge evente, organizacija prijevoza privatnim vozilom, kombijem ili autobusom, organizacija pohađanja tečajeva stranih jezika u europskim i svjetskim školama, izrada programa po mjeri, asistencija u pribavljanju dokumentacije i ishođenju viza, on-site manager – pratnja na putovanjima, podrška djelatnika agencije za vrijeme puta ili događaja.

Dugogodišnje iskustvo i znanje

Naš tim se može pohvaliti višegodišnjim bogatim iskustvom u turističkom i agencijskom poslovanju. Zahvaljujući godinama predanog rada razvili smo pouzdane poslovne odnose i znalački pristup potrebama svakog poslovnog putnika. Dajemo detaljne preporuke o brojnim postojećim mogućnostima, a sve na temelju detaljnog znanja o turističkoj industriji. Klijenti uvijek mogu računati na našu profesionalnu podršku i savjete, bez obzira radi li se o lokalnom putovanju ili inozemnom događanju.


Zašto mi? Više informacija saznajte na proputuj-kongresi.com

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobivajte na e-mail najnovije ponude.