EGHAM, ljetni tečaj engl. jezika, Royal Holloway

Uključeni su izleti u London, Brighton i Oxford!

Oxford International Juniors - Royal Holloway

Grupno
Engleski
31.07.2023.
od 2.725,00 EUR (20.531,51 HRK)

Oxford International Juniors - Royal Holloway

Egham je mirni gradić prekrasnog krajolika udaljen samo tridesetak minuta vožnje vlakom od središta Londona i oko šest kilometara od dvorca Windsor. Royal Holloway sveučilište nalazi se na udaljenosti 20 minuta pješice od centra Eghama. Otvoreno je davne 1886. godine. Danas je Royal Holloway sastavni dio sveučilišta University of London. Program u sklopu sveučilišta temeljen je na organiziranim posjetima Londonu. Polaznici tečaja imaju priliku boraviti u internacionalnom okruženju i iskusiti kako je biti dijelom jednog od engleskih top sveučilišta. Sveučilište je zatvorenog tipa, a smještaj je organiziran u komfornim studentskim rezidencijama u sklopu centra u jednokrevetnim sobama s tušem i toaletom. Učionice su svijetle i moderno opremljene, a polaznicima su na raspolaganju brojni sportski tereni na otvorenom, zatvorene sportske dvorane, trgovina, banka, medicinski centar, kino, kantina te prostorije za druženje polaznika.

Polazak

Cijena aranžmana uključuje:
 • 15 sati tjedno tjedno; polaznici će nakon izvršenog testiranja biti raspoređeni u grupe
 • Smještaj u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža - jednokrevetne sobe s kupaonicom; potrebno je ponijeti ručnike
 • Puni pansion (doručak, ručak i večera); kod odlaska na cjelodnevne izlete, umjesto ručka u koledžu, polaznici će dobiti vouchere za ručak ili lunch paket
 • Program aktivnosti: party dobrodošlice, mini olimpijade, nogomet, odbojka, košarka, aerobik, kriket, team challenge, disko, tenis, društvene igre, dramske radionice, talent show, plesne i umjetničke radionice, filmske večeri, kvizovi, modne revije…
 • Izlete: dva cjelodnevna izleta u London (British Museum, Covent Garden, Oxford Street, National Gallery, Kensington Museum, Hyde Park, vožnja brodom po Temzi); cjelodnevni izlet u Brighton s uključenom ulaznicom za posjet Sea Life centru; cjelodnevni izlet u Oxford s uključenom ulaznicom u Oxford College; razgled Eghama
 • Kartu za javni gradski prijevoz u Londonu (zona 1 i 2) za dane izleta u London
 • Upisninu, knjige i nastavne materijale
 • 24-satni nadzor i brigu stručnog osoblja škole
 • Povratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb-London-Zagreb s uključenim pristojbama zračnih luka
 • Pratitelja iz Zagreba
 • Transfer (prijevoz) zračna luka – smještaj – zračna luka
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • putno osiguranje (zdravstveno osiguranje, osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja). Osiguranje je moguće ugovoriti preko naše agencije ili u vlastitom aranžmanu.

Korisne informacije

Odgovori na najčešća pitanja vezano uz grupni polazak
Pratitelj grupe

Pratitelj, najčešće profesor stranih jezika, koja s polaznicima putuje i boravi tijekom cijelog putovanja, brine se o redovitom pohađanju nastave i drugih organiziranih aktivnosti, pomaže polaznicima u izvršavanju obaveza te ih prati na izlete i razglede koji su uključeni u osnovni paket aranžman, a organizira ih škola. Pratitelj je smješten u sklopu koledža, zajedno sa polaznicima.

Dolazak grupe na odredište

Po slijetanju u zračnu luku London, nakon obavljanja graničnih formalnosti, grupu čekaju predstavnici škole Oxford International Junior Programmes te je organiziran prijevoz autobusom do koledža Royal Holloway. Po dolasku u koledž, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama. Prvi obrok na dan dolaska je uglavnom večera (ovisno o vremenu dolaska u školu).

Ispitivanje znanja / raspored po grupama

Prvi radni dan u školi testira se znanje polaznika, te se na temelju ostvarenih rezultata testiranja polaznici raspoređuju po grupama. Škola vodi računa da u jednoj radnoj grupi od najviše 15 polaznika bude što manje učenika s istog govornog područja. Ako polaznik nije zadovoljan svojim rasporedom u grupu, o tome mora odmah obavijestiti svog pratitelja koji će učiniti sve potrebne aktivnosti kako bi se ponovilo testiranje ili pronašlo zadovoljavajuće rješenje te smjestilo u odgovarajuću grupu.

Nastava, knjige i nastavni materijal

Tijekom boravka na tečaju organizirano je 15 sati engleskog jezika tjedno (3 sata dnevno) u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima. Zbog cjelodnevnih izleta postoji mogućnost da pojedini dan nastava bude organizirana i u jutro i poslijepodne kao bi sljedeći dan bio slobodan za cjelodnevni izlet. Na kraju tečaja svaki polaznik dobiva potvrdu o završenom tečaju. Škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala tako da ih nije potrebno kupovati. Preporučamo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj i depoziti

Smještaj polaznika organiziran je u studentskoj rezidenciji u sklopu koledža u jednokrevetnim sobama s kupaonicom. Na svakom katu u sklopu smještaja nalaze se zajedničke prostorije za druženje polaznika. Uobičajena je procedura da škole naplaćuju od polaznika depozit za slučaj štete na prvi dan dolaska u školu koji se prilikom odlaska vraća ako je smještajna jedinica neoštećena. Iznos depozita je 30 GBP. Na dan dolaska polaznicima se predstavlja kućni red, a sva načinjena šteta zbog nepoštivanja kućnog reda naplaćuje se izravno od polaznika.

Obroci

Prehrana polaznika organizirana je na osnovi punog pansiona što uključuje doručak, ručak i večeru. Kod odlaska na cjelodnevne izlete polaznicima je organiziran lunch paket. Svi obroci su jednostavni i internacionalni. Izbor i vrsta jela te normativi podliježu pravilnicima o organiziranoj studentskoj prehrani zemlje.

Izleti i aktivnosti

Škola organizira izlete u bližu i dalju okolicu Eghama a broj izleta uključen je u cijenu osnovnog aranžmana. Organizirani su prijevoz i vođenje, a ulaznice u objekte koji se posjećuju (ako postoje) plaćaju se na licu mjesta osim ako nije navedeno da je ulaznica uključena. Škola organizira program sportskih, zabavnih i kulturnih aktivnosti tijekom popodnevnih i večernjih sati kad se pod vodstvom animatora, pratitelja i stručnog osoblja potiče komunikacija između polaznika raznih nacionalnih pripadnosti i govornih područja.

Putni dokumenti

Za putovanje u Veliku Britaniju je za hrvatske državljane potrebna važeća putovnica.

Obveze putnika

Prilikom prijave, roditelj (staratelj ili zakonski zastupnik) u agenciji potpisuje suglasnost s odredbama Ugovora o organiziranju putovanja da će, ako se dijete ponaša na način koji ometa rad i program drugih sudionika grupe, škole ili organizacije u kojoj boravi, na poziv organizatora putovanja odmah prihvatiti povratak djeteta kući o vlastitom trošku te da neće tražiti povrat sredstava za neiskorišteni aranžman.

Moglo bi vas zanimati

ROUEN, tečaj francuskog jezika
Naziv škole: French in Normandy
Polazak: 31.07.2023.
od 362,00 EUR (2.727,49 HRK)
Rezerviraj
BEČ, tečaj njemačkog jezika, škola ACTILINGUA ACADEMY
Naziv škole: Actilingua, BEČ
Polazak: 31.07.2023.
od 416,00 EUR (3.134,35 HRK)
Rezerviraj
RIM, tečaj talijanskog jezika, škola Dilit IH
Naziv škole: DILIT IH
Polazak: 31.07.2023.
od 342,00 EUR (2.576,80 HRK)
Rezerviraj
VALENCIJA, Escuela de espanol
Naziv škole: Escuela de espanol (IH)
Polazak: 31.07.2023.
od 262,00 EUR (1.974,04 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobivajte na e-mail najnovije ponude.