Krstarenje Arapskim zaljevom 8 dana iz Dubaija

COSTA TOSCANA - Krstarenje Arapskim zaljevom 8 dana iz Dubaija

Grupno
Polazak: Zagreb
15.12.2023.
od 1.099,00 EUR (8.280,42 HRK)

Plan putovanja

Polazak

 

OBAVEZNA doplata za pristojbe u zračnim lukama 195,00 € / 1.469,23 kn po osobi!

 

First minute cijene vrijede do 01.09.2023. ili do popunjena mjesta namijenjenog First minute cijenama.

Djeca do 18.g. koja putuju u pratnji 2 roditelja te koriste 3. ili 4. ležaj plaćaju paušalni dio (aviokarta, hotel, lučke takse te pristojbe u zračnim lukama) = cijena na upit!!

 

CIJENA ZA 3. i 4. LEŽAJ - odrasli: Na upit!

CIJENA ZA JEDNOKREVETNU KABINU: Na upit!

 

Cijene vrijede za smještaj u dvokrevetnim kabinama i po osobi.

Više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu, broj višekrevetnih kabina je ograničen!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
 • aviokartu na direktnom letu FLY DUBAI na liniji Zagreb – Dubai – Zagreb u ekonomskoj klasi – redovna linija (uključeno 20 kg predane prtljage + 7 kg ručne prtljage + obrok u zrakoplovu),
 • transfer Zračna luka Dubai – hotel Dubai, smještaj u hotelu 4**** na bazi noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama,
 • razgled grada Dubaija s lokalnim vodičem na hrvatskom jeziku,
 • transfer do luke ukrcaja na brod COSTA TOSCANA,
 • krstarenje brodom COSTA TOSCANA – smještaj u odabranom tipu kabine (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV),
 • lučke pristojbe (koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana),
 • prošireni puni pansion na brodu (piće nije uključeno),
 • animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom  glazbom, predstave u kazalištu, casino, disco, sportske aktivnosti,
 • korištenje fitnessa, bazena, ležaljki u skladu s epidemiološkim mjerama,
 • transfer brod – Zračna luka Dubai u povratku,
 • voditelja putovanja tijekom krstarenja pri minimum 20 plaćenih osoba,
 • organizaciju i pripremu putovanja.
CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
 • pristojbe u zračnim lukama 195,00 € / 1.469,23 kn koje se obavezno plaćaju prilikom rezervacije krstarenja,
 • service charge/napojnice 77,00 € / 580,16 kn po osobi – moguće plaćanje prije polaska na putovanje,
 • napojnice za lokalnog vodiča i vozača – 20 USD po osobi,
 • izlete u lukama pristajanja,
 • piće na brodu,
 • osobne troškove tijekom putovanja (tretmani ljepote, telefoniranje, usluga pranja i glačanja odjeće, kupnja u trgovinama, troškove carinjenja i drugo što nije navedeno pod „cijena uključuje),
 • putno osiguranje (PREPORUČUJEMO).
MOGUĆNOST DOPLATE U AGENCIJI PRILIKOM REZERVACIJE:
 • service charge / napojnice brodskom osoblju = 77,00 € / 580,16 kn po osobi
 • ulaznica za vidikovac (124. kat) najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa: odrasli 55 € (414,40 kn) po osobi
FAKULTATIVNI IZLETI TIJEKOM KRSTARENJA

biti će objavljeni neposredno prije polaska te će se moći rezervirati i platiti prije polaska na putovanje.

 
RASPORED /ITINERER KRSTARENJA je podložan promjenama koje su u vezi s trenutnom situacijom u luci pristajanja, organizator zadržava pravo izmjene itinerera.

VODITELJ PUTOVANJA bit će cijelo vrijeme na brodu s grupom ALI ne vodi putnike u lukama na izlete OSIM ako cijela grupa ne kupi brodski izlet!

 

TRENUTNE INFORMACIJE I ZAHTJEVI vezano za COVID smjernice koje su trenutno važeće za ukrcaj i boravak na brodu:

Od 14.02.2023. više nema nikakvih restrikcija vezano za COVID-19 mjere. Molimo za pravovaljane informacije zatražite u Agenciji prilikom rezervacije putovanja radi mogućih izmjena od datuma objave programa!

PLAĆANJE:   

Rezervacija putovanja je 3 dana nakon čega je potrebno uplatiti 40% ukupnog iznosa čime je Vaša rezervacija potvrđena, a ostatak 14 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun i ugovor o putovanju. Uplate se mogu izvršiti u agenciji gotovinom, kreditnim i debitnim karticama dolaskom u agenciju ili kreditnim i debitnim karticama plaćanjem on-line Wspay, virmanski ili internet bankarstvom.

Minimalni broj putnika potreban za organizaciju grupnog polaska:

Minimalan broj putnika za putovanje je 20. Agencija zadržava pravo otkazati putovanje najkasnije 7 (sedam) dana prije predviđenog polaska, ukoliko se na putovanje ne prijavi potreban, u programu ili ugovoru o putovanju naveden, broj ljudi. Završno pismo šaljemo 2 dana prije početka putovanja.

Za putovanje vrijede posebni uvjeti otkaza putovanja za GRUPNA KRSTARENJA COSTA:

otkaz do 60 dana prije polaska na putovanje 60 € / 452,07 kn po osobi, otkaz od 59 do 30 dana prije polaska 25% ukupne cijene aranžmana, otkaz od 29 do 15 dana prije polaska 50% ukupne cijene aranžmana, otkaz od 14 do 7 dana prije polaska 75% ukupne cijene aranžmana te otkaz od 6 do 0 dana prije polaska 100% ukupne cijene aranžmana.

VAŽNE INFORMACIJE:
 • za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate. Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate. Ista se može uplatiti i ugovoriti isključivo prilikom prve uplate do 8 dana pred putovanje !!!
 • molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr    

Fiksni tečaj konverzije 1 EURO = 7,53450 kn

Datum izrade programa: 22.05.2023.

UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI / QATAR / OMAN

Cijepljenje: nije potrebno

Viza: Nije potrebna za dolazak u države Qatar i Oman brodom – putovnica treba vrijediti najmanje šest mjeseci od dana ulaska u UAE / QATAR i OMAN.

Mobilne mreže: A1, T-Mobile i Telemach partneri

Klima: vruća pustinjska - U razdoblju od listopada do ožujka, dani su ugodni i sunčani. Prosječna dnevna temperatura kreće se oko 26 °C. Noći su hladne sa prosječnom temperaturom od cca 15 °C. Period od travnja do rujna karakteriziraju vrlo visoke temperature (preko 40 °C) i visoka vlažnost zraka. Moguće su pješčane oluje. Kiši rijetko, najčešće zimi. Temperatura mora kreće se od 26 - 29 °C.

COSTA TOSCANA

Costa Toscana je nova perjanica flote. Krstarenje brodom Costa Toscana nezaboravan je doživljaj koji će obogatiti svačiju listu neispunjenih želja. Vjerujemo kako nijedno drugo iskustvo ne može zamijeniti razglednice koje uslikamo očima. Costa Toscana nudi bogat sadržaj u kojem će svatko od vas pronaći nešto za sebe. Očekuju vas predstave i zabava s međunarodnim umjetnicima, bazeni s toboganima i vodenim aktivnostima za sve uzraste, vrhunski spa i teretana te još mnogo toga. Costa Toscana ima odličnu kuhinju sa širokom ponudom talijanskih i međunarodnih restorana u floti. Imat ćete priliku voziti se brodom koji brine o okolišu, s novim pogonskim motorima LNG-a koji stvaraju sve održivija putovanja. Uživajte u velikim vanjskim prostorima, brojnim aktivnostima i nekoliko tematskih salona i barova.

 

Abu Dhabi

Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata te drugi po veličini grad u državi, sjedište istoimenog emirata Abu Dhabija. Abu Dhabi smješten je na otoku u Perzijskom zaljevu i broji oko 860.000 stanovnika (2008.)

Brzi razvoj i nagla urbanizacija, zajedno s visokim prosjekom prirasta stanovništa, preobrazili su grad u kozmopolitsku metropolu. Danas je grad političko središte zemlje (sjedište državnih institucija), središte industrijske aktivnosti, ali i kulturalno i trgovačko središte. Abu Dhabi je u 2008. generirao oko 56% BDP-a Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Smješten je u sjeveroistočnom dijelu Perzijskog zaljeva, na Arapskom poluotoku. Nalazi se na otoku koji je od kopna udaljen svega 250 metara i s kojim je spojen mostovima Maqta i Mussafah. Trenutačno se gradi i treći most. Otok Abu Dhabi također je mostom povezan s otokom Saadiyatom, dok se most koji će povezati otok Al Reem trenutačno gradi, a njegovo se dovršenje očekuje 2011. godine.

Pretežni dio Abu Dhabija nalazi se na otoku, međutim mnoga predgrađa nalaze se na kopnu, primjerice: Khalifa A, Khalifa B, plaža Raha, naselje Između Dva Mosta, Baniyas i Mussafah.

Doha

Doha je glavni grad države Katara. Zemljopisni položaj mu je 25,3°sjeverne zemljopisne širine i 51,5333°istočne zemljopisne dužine. Nalazi se na obali Perzijskog zaljeva. U gradskoj blizini je Međunarodna zračna luka Doha i veliki pogoni naftne i riboprerađivačke industrije. U Dohi se nalazi i Prosvjetni grad ("Education City"), područje grada Dohe namijenjeno istraživanju i prosvjeti. Broj stanovnika: 400.051 (popis 2005.). 1850., grad Doha je utemeljen pod imenom Al-Bida. 1949., počelo se sa istraživanjem nafte u Dohi i okolici. Danas država kao cjelina proizvodi preko 800.000 barela nafte dnevno.  Šeik Hamad Bin Khalifa Al-Thani je vladajuća osoba u Dohi.

Dubai

Nekad malo ribarsko mjesto u Arapskom zaljevu, Dubai je danas jedan od najkozmopolitskijih gradova na svijetu. Jedan od sedam emirata koji čine Ujedinjene Arapske Emirate, Dubai je dom za gotovo 200 nacionalnosti i nudi zaista nezaboravno iskustvo svim posjetiteljima. Bilo da se radi o obalama potoka ili na vrhu Burj Khalife, najviše zgrade na svijetu, Dubai živi i odiše osjećajem mogućnosti i inovativnosti. A s neusporedivom obalom, prekrasnom pustinjom i veličanstvenim gradskim krajolicima, uspomene samo čekaju da se ovdje stvore.

Muscat

Muškat, obalni glavni grad Omana, povijesna trgovačka luka koja je tisućama godina povezivala puteve začina Dalekog istoka s Arapskim poluotokom. Grad je zadržao klasičnu arapsku estetiku sa svojom arhitekturom, tradicionalnom odjećom i drvenim dhow (vrsta broda) koji još uvijek plove nevjerojatno čistim oceanom.

Mapa

Moglo bi vas zanimati

COSTA DELIZIOSA - Grupno krstarenje Mediteranom - jesen 2023
Polazak: 18.11.2023.
Mjesto polaska: Trst

Bari / Dubrovnik / Katakolon - Olimpija / Kotor / Krf / Split / Trst

od 429,00 EUR (3.232,30 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija
MSC ORCHESTRA - Krstarenje Mediteranom (Italija, Francuska, Španjolska, Portugal)
Polazak: 29.09.2023., 09.10.2023., 19.10.2023., 29.10.2023.
Mjesto polaska: Genova

Alicante / Cadiz / Genova / Lisabon / Malaga / Marseille

od 769,00 EUR (5.794,03 HRK)
Rezerviraj
Garantirano Top destinacija
MSC VIRTUOSA - MSC Cruises i Formula 1®
Polazak: 23.11.2023.
Mjesto polaska: Abu Dhabi

Abu Dhabi

od 800,00 EUR (6.027,60 HRK)
Rezerviraj
Posebna ponuda
COSTA TOSCANA - MJESEC KRSTARENJA S COSTOM
Polazak: 16.11.2023.
Mjesto polaska: Genova

Barcelona / Cagliari / Civitavecchia - Rim / Genova / Marseille / Napulj

od 560,00 EUR (4.219,32 HRK) od 510,00 EUR (3.842,60 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobivajte na e-mail najnovije ponude.