MSC Cruises i Formula 1®

MSC VIRTUOSA - MSC Cruises i Formula 1®

Individualno
Polazak: Abu Dhabi
23.11.2023.
od 800,00 EUR (6.027,60 HRK)

Plan putovanja

MSC Cruises je potpisao višegodišnji ugovor kojim je postao globalni partner Formule 1®, a ova nova suradnja dodatno obogaćuje partnerstvo koje je uspostavljeno kako bi povezalo dva globalna lidera - svaki u svom području te kako bi potaknuli promjene kroz strast koju dijele prema izvrsnošću, održivosti i globalnoj zabavi.

MSC Virtuosa će služiti kao hotel u Abu Dhabi Cruise terminalu tijekom utrke na ovogodišnjem FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX™. MSC Virtuosa nudi udoban smještaj u kombinaciji s nevjerojatnim nizom sadržaja uključujući restorane i barove, dva kazališta, shopping centar i šetnicu u mediteranskom stilu, luksuzni spa centar i potpuno opremljenu teretanu, pet bazena, interaktivni vodeni park, prostrana dječja područja. Dostupan je čitav niz različitih paketa koji kombiniraju smještaj, ulaznice za utrke i ekskluzivni pristup F1® doživljajima koji će vikend utrke učiniti uistinu nezaboravnim.

Polazak

USLUGE UKLJUCENE ZA SVE GOSTE, ZA SVE KATEGORIJE/CJENOVNE PONUDE:
 • transferi od broda do staze i natrag (cetvrtak – do gradskog centra)
 • wi-fi (Browse, dva uredjaja po osobi) 
 • hotelska usluzna pristojba
 • polupansion (dorucak + vecera) – rucak ce biti dostupan na brodu na zahtjev i uz nadoplatu
 • F1 ulaznica ce biti dostavljena direktno na brodu (ovisno o paketu)
UVJETI PRODAJE :
 • svi gosti koji dijele kabinu moraju imati istu F1 kartu/dozivljaj (ukljucujuci i djecu)
 • Svi cjenici (kabina + dodaci) ukljucuju VAT (5%) – posebna napomena ce biti dodana na prodajnim kanalima, potvrdama rezervacije i racunima
 • Promjena imena je dozvoljena po standardnim uvjetima kao i za krstarenja iz redovne ponude
 • Pomak krstarenja nije moguc
 • Kombinacija krstarenja (povezana krstarenja) nije moguca
 • Fly&Cruise paketi nisu dostupni
 • Upgrade te Family&Friends program nisu dostupni
 • Nije moguce primijeniti popust MSC Voyagers kluba
 • Za grupe nije moguce osigurati popust u usporedbi s cijenama za individualne rezervacije

 

NAPOMENE:
 • Ovo nije redovno krstarenje. MSC Virtuosa Cruise Ship Hotel bit će usidren u luci Abu Dhabija (bez plovidbe).
 • Počevši od 12. veljače 2023. svi gosti više ne moraju priložiti potvrdu o cijepljenju ili test prije ukrcaja.
 • Covid osiguranje nije OBAVEZNO, ali SE  PREPORUČUJE.
 • Uvjeti i odredbe primjenjuju se na ovu rezervaciju. Molimo pročitajte ih linku.
Obavezni dokumenti:

putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci, računajući datum od dana završetka putovanja

Isključiva odgovornost je na putniku da osigura sve potrebne putne isprave za nesmetan odmor na jednom od MSC brodova za kružna putovanja i da s njima po potrebi raspolaže. Molimo sve putnike da prije putovanja provjere sa svojom putničkom agencijom, vladinim agencijama, veleposlanstvom ili konzularnim uredom sigurnu i valjanu informaciju o ispravama koju su potrebne za ukrcaj na brod i da raspolažete valjanom putnom ispravom za zemlju/e koje posjećuje. Putnicima bez odgovarajuće putne isprave/dokumentacije ukrcaj neće biti odobren. Ograničenja za svaku zemlju mogu se razlikovati ovisno o državljanstvu putnika. Povrat iznosa za kupnju valjane putne isprave (vize) neće se izvršiti ukoliko putnik na ukrcaju ne posjeduje odgovarajuću putnu dokumentaciju.


UJEDINJENO KRALJEVSTVO VELIKE BRITANIJE I SJEVERNE IRSKE

VRIJEDI ZA PUTNIKE IZ ZEMALJA SCHENGEN PODRUČJA* I STRANE DRŽAVLJANE KOJI BORAVE U ZEMLJAMA SCHENGEN PODRUČJA

Putnici moraju imati valjanu putovnicu koja nema kraći rok valjanosti od 3 mjeseca od dana izlaska iz UK.
Ulazak s osobnom iskaznicom nije dozvoljen, čak i u slučaju želje putnika za ostankom na brodu bez iskrcaja na obalu.
*Putni zahtjevi za putnike iz Schengen područja prošireni su na putnike iz ovih zemalja Bugarska, Hrvatska, Rumunjska, Cipar, Irska, (Austrija, Belgija, Češka Republika, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Island, Italija, Latvija, Lihtenštajn, Litva, Luksemburg, Malta, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugal, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Švicarska). Strani državljani koji imaju reguliran boravak u jednoj od zemalja Schengen područja gornjih zemalja moraju imati uz sebe valjanu boravišnu dozvolu izdanu od jedne od gornjih zemalja - ne priznaje se potvrda koja ističe proces izrade/produljenja boravišne dozvole. 

VRIJEDI ZA SVE OSTALE PUTNIKE

Detaljnije potražite ovdje

Preporučujemo:

zdravstveno osiguranje koje uključuje pokriće u slučaju oboljenja od COVID-19, osiguranje od rizika otkaza i prtljage
Preporučujemo svim putnicima zdravstveno osiguranje važeće u svim državama koje se posjećuju tijekom putovanja, a koje pokriva troškove povratka u zemlju iz koje dolaze, u slučajevima ozljeda, smrti i bilo koje druge vrste rizika. Usluge liječnika na brodu se naplaćuju zato preporučujemo osiguranje koje će pokriti/vratiti moguće troškove te vrste.

VAŽNE COVID-19 INFORMACIJE/MJERE I PROVJERA PRIJE UKRCAJA - UVJETI KRSTARENJA

ukinuta sva Covid ograničenja koja se odnose na ukrcaj (zahtjevi za testiranje i cijepljenje) s trenutnim ucinkom. (posebni lokalni zahtjevi jos uvijek mogu biti na snazi u nekim zemljama).

OD TRENUTKA REZERVACIJE

- Gosti će morati dati svoje kontakt podatke kako bi dobili sve potrebne informacije
- Preporuča se rezervacija paketa usluga i proizvoda unaprijed kako bi se izbjegli redovi, osigurali prolazi i uštedio novac u odnosu na cijene istih usluga i proizvoda kupljenih na brodu
- Morat ćete izvršiti web check-in prijavu kako bi primili svoje putne karte, uključujući najnovije informacije i ispunili obavezan upitnik o vašem zdravlju

NA UKRCAJU

*Nova odredba za polaske brodova iz Venecije i izlete, od 24.7.2021. godine

Prema najnovijoj odluci talijanske vlade, a koja se odnosi na novu regulaciju kružnih putovanja u Veneciji, počevši od sljedećeg vikenda (24. i 25.07.2021.) brodovi MSC Cruisesa će biti privezani u Monfalconeu koji je od Venecije udaljen oko 90 minuta vožnje autobusom. Vrlo je važno napomenuti da će se sve operacije – dostava prtljage, check-in aktivnosti, procedure vezane uz zdravstveno-sigurnosni protokol i dalje odvijati na putničkom terminalu za kružna putovanja u Veneciji. Shodno navedenom, putnici na ukrcaj moraju doći u Veneciju prema originalnom programu. Nakon sto su obavili check-in i prošli sve zdravstveno-sigurnosne mjere u skladu s „Protokolom“ (uključujući zdravstveni pregled, mjerenje tjelesne temperature i antigen bris test), putnici će u „sigurnom mjehuricu“ biti prevezeni u Monfalcone u dezinficiranom autobusu kojeg na korištenje daje kompanija s osobljem koje je testirano (antigen test) i cijepljeno. Po dolasku u Monfalcone, putnici ce se direktno uputiti na ukrcaj. Iz sigurnosnih i operativnih razloga, u Monfalconeu nece biti moguće obavljati niti jednu operaciju propisanu zdravstveno-sigurnosnim protokolom pa samostalan dolazak u luku u Monfalconeu neće biti dozvoljen. Ako bi putnici došli u Monfalcone u vlastitom aranžmanu, morat će biti upućeni u Veneciju na check-in te tako riskiraju kašnjenje na ukrcaj. Procedura iskrcaja za putnike koji završavaju krstarenje u Veneciji – isto kao i kod ukrcaja, putnici će se iskrcati s broda u Monfalconeu te će autobusom doci u Veneciju do putničkog terminala gdje mogu preuzeti svoj automobil odnosno do glavne željezničke stanice/zračne luke ovisno o tome koji način prijevoza su odabrali za povratak kuci i iskomunicirali na brodu prije dolaska broda u Monfalcone.


Poštujući pravilnu proceduru ukrcaja izrazito je bitno u luku ukrcaja stići sa svojim putnim dokumentima i ispunjenim obrascem osobnih podataka koji se nalaze u e-karti.

Putni dokumenti izdati će se samo ukoliko su svi podaci putnika uneseni ispravno i ažurno. Molimo provjerite unesene podatke: Ime, Prezime, Datum rođenja, Mjesto rođenja, Spol, Nacionalnost, Broj putne isprave, Mjesto izdavanja putne isprave, Valjanost putne isprave i informacije osobe za kontakt u slučaju hitnosti (Ime, Prezime i kontakt broj). To se ne odnosi na osobu koja putuje s vama već osobu koju kompanija može u bilo koje vrijeme kontaktirati. U slučaju da imate nepotpune podatke slobodno ih unesite putem našeg mrežnog "Check-In-a"prije ukrcaja.

Mrežni „Check-In“

Web Check-In stvoren je radi vaše udobnosti i mira, kako bi vam pomogao vaše putovanje započeti opušteno. Uključite računalo i pripremite se za svoje putovanje. Dovoljno je svega nekoliko sekundi da unesete podatke sa svojih dokumenata i ukrcajne karte!

Mrežni „Check-In“ u samo 3 klika
1. Posjetite web-stranicu http://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Manage-Your-Booking/Web-Check-In.aspx minimalno 48 sati prije polaska.
2. Unesite podatke o svojoj rezervaciji i naći ćete odjeljak posvećen vama.
3. Ispunite obvezna polja koja se odnose na osobne podatke i dokumente te kliknite "Spremi".

Ukrcaj putnika započinje u vrijeme prijavljivanja za ukrcaj (check-in) naznačeno na vašoj ukrcajnoj karti.

Check-In završava dva sata prije polaska broda.

Iz sigurnosnih razloga, osoblje zaduženo za sigurnost može pregledati prtljagu gostiju te oduzeti bilo kakve stvari za koje smatraju da bi mogle ugroziti sigurnost putnika ili posade kao što su noževi, skalpel nožići, švicarski noževi/škare, mačevi, glačalo, čavli, šila, samostreli, spremnici s nadražujućim plinovima, raspršivači za samoobranu, kuhala za kampiranje, zapaljive tekućine poput benzina za upaljač, otrovne i zarazne tvari, dronove i pametni telefon model Galaxy Note7. Takve će stvari biti oduzete i zaplijenjene. Vatreno oružje nije dopušteno unositi na brodu. U slučaju pronalaska oružja od putnika će se odmah  zahtijevati iskrcaj. 

Pri ukrcaju putnici trebaju učiniti sljedeće (naznačenim redoslijedom) 

Na terminalu:
1) Uručiti prtljagu nosačima zaduženim da je prenesu u kabinu putnika. Na svakom komadu prtljage treba prethodno nalijepiti etikete s upisanim podacima o putniku: ime i prezime, ime broda, broj kabine, datum i luka ukrcaja (Navedena etiketa nalazi se na putnoj karti).
2) Prijaviti se na šalter za Check-In radi provjere putnih karata i putnih isprava. 

Za goste MSC Yacht Cluba (na brodovima MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida i MSC Fantasia) osiguran je ekskluzivni šalter za Check-In, dok će se o njihovoj prtljazi pobrinuti tim batlera na terminalu koji će ih otpratiti do mjesta za prioritetnu prijavu. 
Na zahtjev, batler može raspakirati putnikovu prtljagu. 

3) Krenuti prema sigurnosnoj kontroli. Imajte na umu, da vam osoblje može oduzeti bilo koji predmet za koji procjeni da bi mogao ugroziti sigurnost na brodu.
4) Nastavite sa svojom ukrcajnom kartom prema ulazu na brod gdje ćete obaviti standardno uzimanje sigurnosne fotografije.

Na brodu:
5) U svojoj kabini pronađite vašu brodsku karticu. Kartica koja ujedno služi i kao ključ kabine je magnetska kartica koja se na brodu upotrebljava za sve vrste plaćanja: izlete,račune u baru, upotrebu praonice, usluge u kabini, frizera, u salonu za uljepšavanje, duty-free trgovini,foto galeriji i za brodsku uslužnu pristojbu. Za goste MSC Yacht Cluba brodska kartica se ujedno upotrebljava i za pristup posebnom prostoru MSC Yacht Cluba na brodu. 
6) Za aktiviranje kupnje s brodskom karticom putnici moraju povezati svoju brodsku karticu sa svojom debitnom ili kreditnom karticom na jednom od uređaja na brodu (Cruise card Activation Points). Detaljnije informacije potražite ovdje.
7) Dužni ste sudjelovati na sigurnosnim vježbama neposredno nakon ukrcaja
8) Savjetujemo vam da sudjelujete na prezentaciji gdje ćete saznati sve bitne informacije oko potpunog korištenja vaše brodske kartice

PRTLJAGA

Putnicima sugeriramo da ograniče prtljagu na dvije putne torbe po osobi (veličina ne bi trebala prelaziti 90 x 75 x 43 cm ni težinu od 23 kg po torbi), te dva komada ručne prtljage po osobi (ne bi trebala prelaziti veličinu 56 x 45 x 25 cm ni težinu od 23 kg po torbi). 
Slijedite upute zrakoplovne kompanije. 

Na svim prekooceanskim krstarenjima (pozicionirana krstarenja) do i od Kariba, Južne Amerike, Južne Afrike i Bliskog istoka, spomenute smjernice predstavljaju maksimalne veličine dopuštene po osobi, pod uvjetom da, ni u kom slučaju, maksimalni iznos prtljage u kabini ne prelazi 100 kg i/ili 8 komada prtljage svih putnika u jednoj kabini. Svaki komad prtljage koji prelazi dopuštene granice neće biti prihvaćen prilikom prijave na šalteru. Putnici koji namjeravaju prijeći te granice pozivaju se da se prilikom rezerviranja obrate kompaniji MSC Krstarenja izravno ili preko svojih putničkih agenata za informacije o tome kako, uz dodatnu naknadu, prevesti višak prtljage od dopuštene odvojeno putem teretnog transporta. 

Sva prtljaga mora se držati u kabini, tako da su svi izlazi slobodni. Putnici se pozivaju da ne zaborave ponijeti etikete za prtljagu koje su nužne za ukrcavanje, te da ih zalijepe za putne torbe pri dolasku u luku ukrcavanja (etikete se nalaze u putnim dokumentima). Vrijedne predmete putnici nose na vlastitu odgovornost. Savjetujemo putnike da lijekove, dokumente te slične osobne predmete nose isključivo u ručnoj prtljazi. 

Osiguranje putnika se može ugovoriti preko MSC Krstarenja prema navedenim uvjetima; za više detalja kontaktirajte svoju putničku agenciju. 

Dječja kolica i invalidska kolica: 

Dječja kolica i invalidska kolica dozvoljeno je unijeti na brod ali se obavezno moraju najaviti prilikom rezervacije krstarenja u vašoj putničkoj agenciji. Za krstarenja kojima prethodi let kontaktirajte zrakoplovnu kompaniju.

Zabranjeni predmeti:

Sigurnosno osoblje može od putnika tražiti provjeru prtljage u bilo kojem trenutku te oduzeti bez odgovornosti svaki predmet za koji smatra da će ugroziti sigurnost ostalih putnika, posade i broda. Navedeni predmeti su: oružje, oštri predmeti, kuhala, glačala, pegle za kosu itd. U slučaju pronalaska oružja putniku će se zabraniti ukrcaj.

Hrana i piće: 

Zadržavamo pravo oduzeti pića koja pronađemo kod bilo kojeg putnika u prtljazi. Imajte na umu kako putnici ne smiju unijeti na brod zapakiranu hranu.

Vrijedni predmeti i osiguranje:

Imajte na umu kako vrijedne predmete na brod nosite na vlastitu odgovornost. Putem MSC Krstarenja možete osigurati navedene predmete prema valjanim uvjetima osiguravateljske kuće.

Zračni promet i izgubljena prtljaga:

Provjerite veličinu i težinu svoje prtljage sa zrakoplovnom kompanijom. Zrakoplovna kompanija zadržava pravo naplate prekoračenja i višak prtljage. MSC Krstarenja ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za probleme koji se mogu pojaviti s avio prijevoznikom. U slučaju gubitka prtljage nudimo pomoć u pronalasku vaše prtljage u suradnji sa zrakoplovnom kompanijom. Učinit ćemo sve potrebno kako bi vašu prtljagu pronašli i vratili je na brod u jednu od sljedećih luka ticanja. Kako bi što brže pronašli vašu prtljagu molimo vas da nam odmah dostavite P.I.R. (Property Irregularity Report) formular kojeg ste primili od Lost&Found službe u zračnoj luci. 

Spremanje prtljage prije krstarenja:

Stvari koje NE smijete pakirati i unijeti na brod: alkohol, oružje, oštre predmete, glačala, hranu i piće, dronove, pametni telefon model Galaxy Note7

Stvari koje slobodno ostavite kod kuće: ručnici za bazen, sušila za kosu (naći ćete ih u kabini), cigarete, kreme za sunčanje i kozmetičke proizvode (dostupni su u brodskim prodavaonicama)

Stvari koje trebate imati u ručnoj prtljazi: novac, nakit, električne uređaje, lijekove, pelene i ostale vrijedne predmete


Zbog svog zdravlja i svoje sigurnosti, obavezno na putovanje ponesite svoje lijekove i imajte ih tijekom trajanja cijelog krstarenja.

CIJEPLJENJE

Putnicima savjetujemo da se prije krstarenja raspitaju kod nacionalne zdravstvene službe o preporučenim cijepljenjima. MSC Krstarenja se odriču bilo kakve odgovornosti prema putnicima koji se ne pridržavaju uputa o prevenciji zaraznih bolesti.

MSC VIRTUOSA

Ime MSC Virtuosa dolazi od riječi virtuoso, koja se rabi za osobu vještu u određenom području, pa je MSC Virtuosa i imenovana kako bi odala počast vještinama i stručnosti arhitekata iz brodogradilišta Les Chantiers de l'Atlantique koji su dizajnirali i izgradili ovaj inovativan brod. Svaka paluba na brodu, zapravo, bit će nazvana po nekom glazbenom instrumentu. Ovaj brod bit će jedan od dva najveća broda u floti MSC-a, uz sestrinski brod MSC Grandiosu koja nudi impresivan niz sadržaja za goste kako bi pružio vrhunsko iskustvo krstarenja. Dvije potpuno nove Cirque du Soleil at Sea predstave, osmišljene samo za putnike MSC Krstarenja, kao i prvi robot-konobar na moru samo su neke od novih značajki broda MSC Virtuosa, jednog od ekološki najnaprednijih brodova na moru.

Najinovativniji brod 
MSC Virtuosa jedan je od ekološki najnaprednijih brodova na moru i perjanica energetske učinkovitosti modernog načina krstarenja.

• Exhaust Gas Cleaning Systems (EGCS) 
• Vrhunskom sistemu Selective Catalytic Reduction (SCR)
• Sustav podvodnog zračenja koji smanjuje utjecaj na velike morske sisavce
• Vrhunski sustav pročišćavanja otpadnih voda
• Najnovije tehnologije za smanjenje CO2 

Uz sve, zahvujući MSC Zakladi, gosti mogu upoznati probleme koje Zaklada nastoji riješiti te imaju mogućnost podržati programe direktnim donacijama ili kupnjom proizvoda MSC Zaklade.

Galerija Virtuosa
Najdulji LED ekran na moru. Unutarnja šetnica putnicima nudi mnoštvo specijaliziranih trgovina, restorana i mjesta za kupovinu.
Šetnica je osmišljena kao jedinstveno mjesto za opuštanje i druženje.

Obitelj i djeca
MSC Cruises poznat je po nagrađivanoj obiteljskoj ponudi i dugogodišnjem partnerstvu s LEGO grupom pri dizajniranju zajedničkih prostorija za djecu i aktivnostima na brodu. Na brodu MSC Virtuosa, MSC Cruises i LEGO grupa podižu svoju ponudu na još viši nivo uz šest posebnih tematskih LEGO® kabina kako bi pravi obiteljski odmor započeo već u kabini! 
Ovdje otkrijte sve aktivnosti za djecu, tinejdžere i njihove roditelje.

Bazeni na brodu MSC Virtuosa
MSC Virtuosa nudi svojim putnicima 5 jedinstevnih bazena, uključujući jedan od najvećih i najzamršenijih vodenih parkova na moru.
Bazeni mogu primiti preko 1.000 putnika.
Atmosphere bazen, veličine 1.700 m² s preko 10 m² prostora po putniku, spada među jedne od najvećih bazena na moru.

Spa i wellness
MSC Aurea Spa centar na brodu MSC Virtuosa je luksuzni balinežanski spa koji svim svojim posjetiteljima nudi opuštajuće tretmane za obnovu duše i tijela. Uz termalno područje, salone ljepote i salone za uljepšavanje MSC Aurea Spa centar u potpunosti će vas razmaziti.

MSC Yacht Club
Ekluzivno privatno utočište.

Otkrijte bod unutar broda. Mjesto na kojem ćete uživati u ekskluzivnosti i privatnosti svijeta izbora. Gdje se možete opustiti u luksuzu privatnog kluba, dok uživate u mnoštvu rekreativnih i zabavnih sadržaja koje pruža ostatak broda.

Dobrodošli u MSC Yacht Club, iskustvo krstarenja kao niti jedno drugo. 

Abu Dhabi

Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata te drugi po veličini grad u državi, sjedište istoimenog emirata Abu Dhabija. Abu Dhabi smješten je na otoku u Perzijskom zaljevu i broji oko 860.000 stanovnika (2008.)

Brzi razvoj i nagla urbanizacija, zajedno s visokim prosjekom prirasta stanovništa, preobrazili su grad u kozmopolitsku metropolu. Danas je grad političko središte zemlje (sjedište državnih institucija), središte industrijske aktivnosti, ali i kulturalno i trgovačko središte. Abu Dhabi je u 2008. generirao oko 56% BDP-a Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Smješten je u sjeveroistočnom dijelu Perzijskog zaljeva, na Arapskom poluotoku. Nalazi se na otoku koji je od kopna udaljen svega 250 metara i s kojim je spojen mostovima Maqta i Mussafah. Trenutačno se gradi i treći most. Otok Abu Dhabi također je mostom povezan s otokom Saadiyatom, dok se most koji će povezati otok Al Reem trenutačno gradi, a njegovo se dovršenje očekuje 2011. godine.

Pretežni dio Abu Dhabija nalazi se na otoku, međutim mnoga predgrađa nalaze se na kopnu, primjerice: Khalifa A, Khalifa B, plaža Raha, naselje Između Dva Mosta, Baniyas i Mussafah.

Mapa

Moglo bi vas zanimati

MSC SINFONIA - Jesensko/zimsko krstarenje do Svete Zemlje
Polazak: 10.10.2023., 21.10.2023., 01.11.2023., 12.11.2023., 23.11.2023., 04.12.2023., 15.12.2023., 26.12.2023., 06.01.2024.
Mjesto polaska: Genova

Civitavecchia - Rim / Genova / Haifa / Heraklion / Messina / Rodos

od 579,00 EUR (4.362,48 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija
MSC ORCHESTRA - Krstarenje Mediteranom (Italija, Francuska, Španjolska, Portugal)
Polazak: 29.09.2023., 09.10.2023., 19.10.2023., 29.10.2023.
Mjesto polaska: Genova

Alicante / Cadiz / Genova / Lisabon / Malaga / Marseille

od 769,00 EUR (5.794,03 HRK)
Rezerviraj
Garantirano Top destinacija
COSTA DELIZIOSA - Grupno krstarenje Mediteranom - jesen 2023
Polazak: 18.11.2023.
Mjesto polaska: Trst

Bari / Dubrovnik / Katakolon - Olimpija / Kotor / Krf / Split / Trst

od 429,00 EUR (3.232,30 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija
COSTA TOSCANA - MJESEC KRSTARENJA S COSTOM
Polazak: 16.11.2023.
Mjesto polaska: Genova

Barcelona / Cagliari / Civitavecchia - Rim / Genova / Marseille / Napulj

od 560,00 EUR (4.219,32 HRK) od 510,00 EUR (3.842,60 HRK)
Rezerviraj
Top destinacija

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i dobivajte na e-mail najnovije ponude.